1:8 Small Group doelgericht sporten

Met het 30Active programma bereik jij jouw doel. Je kiest voor training gericht op één van de vier zones: kracht, conditie, core of lenigheid. Geschikt voor elke leeftijd en elk niveau; van starter tot ervaren atleet. Je zult verbaasd staan hoe snel je resultaat merkt als je doelgericht en intensief een training uitvoert!

Jouw trainer staat twee keer per week voor je klaar om te zorgen dat jij alles juist uitvoert. Ook motiveert hij je om de stappen extra te maken en jezelf uit te dagen.  

In een kleine groep van 8 deelnemers werk je samen aan resultaat. Dat is hard werken, maar ook elkaar motiveren. Ga ervoor!

Wil je meer informatie over 30Active? Meld je dan aan via onderstaand formulier

tekst

Zelfstandig Sporten

Ook als je zelfstandig sport helpen wij je om jouw doel te bereiken. Want we letten erg op het juist uitvoeren van de oefeningen en we staan klaar om je daarbij te ondersteunen.

Lees meer
tekst

1:1 Personal Training

Professionele begeleiding die gericht is op resultaat; dat is personal training. Jouw trainer maakt een schema op maat waarmee jij je grenzen verlegt en je doelen elke keer dichterbij komen.

Lees meer
tekst

1:8 Small Group doelgericht sporten

Ben je starter of topsporter? Wil jij samen met een deskundige trainer heel gericht sporten; kies dan voor functioneel trainen in 30 minuten. Je leest het goed: in 30 minuten per keer!

Lees meer
tekst

1:25 Groepsles

Houd je van spinning, yoga of power training? Wil je werken aan kracht, conditie of uithoudingsvermogen? De enthousiaste trainer motiveert en zorgt dat je alles geeft; een les vliegt voorbij!

Lees meer

"Ik merk dat ik trouw blijf komen, door de fijne begeleiding. Sporten bevalt me prima!"

Mevrouw Erms, 66

"De 30Active training is elke keer een persoonlijke uitdaging. En het werkt!"

Sjoerd Knoops, 36

"De sfeer is goed en je wordt echt goed geholpen."

Ineke van Ratum, 30