Zelfstandig Sporten

Welkom in onze club, waar je naar eigen plan of met een schema van onze trainers op jouw eigen tempo en tijd kunt trainen.

Omdat we geloven in het blijven motiveren van onze sporters willen we graag dat je regelmatig overlegt over je training en je vorderingen. Zo kunnen we waar nodig bijsturen, je tips en advies geven. Vraag om een kwartaalcheck om je resultaten in kaart te brengen.

Of het nu gaat over training, voeding of lifestyle; De kennis is in huis, maak daar gebruik van!

EasyActive meteen uitproberen? Geef je dan hieronder op voor een Gratis Weekpas.

tekst

Zelfstandig Sporten

Ook als je zelfstandig sport helpen wij je om jouw doel te bereiken. Want we letten erg op het juist uitvoeren van de oefeningen en we staan klaar om je daarbij te ondersteunen.

Lees meer
tekst

1:1 Personal Training

Professionele begeleiding die gericht is op resultaat; dat is personal training. Jouw trainer maakt een schema op maat waarmee jij je grenzen verlegt en je doelen elke keer dichterbij komen.

Lees meer
tekst

1:8 Small Group doelgericht sporten

Ben je starter of topsporter? Wil jij samen met een deskundige trainer heel gericht sporten; kies dan voor functioneel trainen in 30 minuten. Je leest het goed: in 30 minuten per keer!

Lees meer
tekst

1:25 Groepsles

Houd je van spinning, yoga of power training? Wil je werken aan kracht, conditie of uithoudingsvermogen? De enthousiaste trainer motiveert en zorgt dat je alles geeft; een les vliegt voorbij!

Lees meer

"Ik merk dat ik trouw blijf komen, door de fijne begeleiding. Sporten bevalt me prima!"

Mevrouw Erms, 66

"De 30Active training is elke keer een persoonlijke uitdaging. En het werkt!"

Sjoerd Knoops, 36

"De sfeer is goed en je wordt echt goed geholpen."

Ineke van Ratum, 30