Franchise

Word partner bij easyActive!

Onze branche verandert. Fitnessketens pakken een steeds groter marktaandeel. De gepassioneerde fitnessondernemer moet zich zien te onderscheiden om te overleven. 

Om de ketens het hoofd te kunnen bieden moet je zelf de voordelen van een keten benutten- het centraliseren van een groot aantal onderdelen geeft jou financieel ruimte, maar vooral ook tijdwinst. Om met je team te werken, om met klanten bezig te zijn. Dat brengt jou de passie terug en dat maakt dat leden voor jou kiezen. 

easyActive voor je toekomst

Waarschijnlijk denk je wel eens na over de toekomst; nemen je kinderen het bedrijf straks over of wil je binnen een bepaalde periode verkopen? We zetten samen een sterk Brand neer en bouwen voor later aan een maximaal rendement. We vertellen je graag over wat wij hebben onderzocht en welke oplossing we hebben gevonden. 

Voor wie is easyActive geschikt? 

Elke ondernemer die een gezond bedrijf heeft en met ons wil bouwen aan een stevig merk, dat meerwaarde oplevert voor alle deelnemers- het gevaar van onderwaarde is voorbij! Het plezier in ondernemen met je team komt terug. 

Lanceerdag: 7 juni 2019, Eindhoven

Om kennis te maken met dit concept, kun je je als gast aanmelden voor de lanceerdag op 7 jnuni 2019 in Eindhoven.
Klik voor alle info! En bij interesse: stuur een email naar info@easyactive.nl

Wil je graag meer informatie of een afspraak plannen, stuur dan een mail naar: info@easyactive.nl

tekst

Zelfstandig Sporten

Ook als je zelfstandig sport helpen wij je om jouw doel te bereiken. Want we letten erg op het juist uitvoeren van de oefeningen en we staan klaar om je daarbij te ondersteunen.

Lees meer
tekst

1:1 Personal Training

Professionele begeleiding die gericht is op resultaat; dat is personal training. Jouw trainer maakt een schema op maat waarmee jij je grenzen verlegt en je doelen elke keer dichterbij komen.

Lees meer
tekst

1:8 Small Group doelgericht sporten

Ben je starter of topsporter? Wil jij samen met een deskundige trainer heel gericht sporten; kies dan voor functioneel trainen in 30 minuten. Je leest het goed: in 30 minuten per keer!

Lees meer
tekst

1:25 Groepsles

Houd je van spinning, yoga of power training? Wil je werken aan kracht, conditie of uithoudingsvermogen? De enthousiaste trainer motiveert en zorgt dat je alles geeft; een les vliegt voorbij!

Lees meer

"Ik merk dat ik trouw blijf komen, door de fijne begeleiding. Sporten bevalt me prima!"

Mevrouw Erms, 66

"De 30Active training is elke keer een persoonlijke uitdaging. En het werkt!"

Sjoerd Knoops, 36

"De sfeer is goed en je wordt echt goed geholpen."

Ineke van Ratum, 30